Місячне затемнення 18.09.2024. Буриданів віслюк приймає рішення

Астрологічна картина затемнення

Останнє місячне затемнення цього року відбудеться рано вранці 18 вересня і розпочне серію затемнень по осі Діва-Риби, де в чому повторюючи небесні картини (а значить – і земні події) періоду 2015-2017 років.
Вісь Діва-Риби в загальному сенсі піднімає питання, з одного боку, бачення перспектив і з іншого боку – підрахунку спроможностей для їх реалізації. В позитивному прояві це можливість досягти максимуму при тих ресурсах, які ми маємо. В негативному – це феномен Буриданова віслюка, коли наша мисленнєва система зависає, намагаючись розв’язати питання «що, якщо», «а що, якби» та інші подібні, не приймаючи в підсумку жодного рішення.

місячне затемнення 18 вересня 2024


В період цього затемнення саме Буриданів віслюк має більше шансів проявити себе, оскільки вісь затемнення лежить неподалік напруженої осі Меркурій-Сатурн – в карті кульмінації затемнення на Київ, яку ви тут бачите, вона виділена дуже сильно, співпадаючи з лінією горизонту. Психічна напруга, ментальні зусилля без результатів, напруження в комунікаціях, неможливість домовитися, особливо з вищими в ієрархії фігурами – такі характеристики опозиції Меркурій-Сатурн. Плюс Нептун – ми бачимо його зовсім неподалік від Місяця, тобто від самої точки затемнення – додає розгубленості, непевності та нечіткості у сприйнятті реальності.
Традиційний управитель затемнення Юпітер зараз у з’єднанні з нерухомою зіркою Беллатрікс – а це може дати нерозсудливість у прийнятті остаточних рішень. Юпітер знаходиться на вершині тау-квадрата, в основі якого – сама вісь затемнення – напруга збільшується, енергія шукає виходу, але ризик піти хибним шляхом досить великий (не забуваймо, що також Юпітер зараз у знаку свого вигнання).

Що ж робити, якщо саме зараз ми мусимо приймати рішення?

Думаю, найкращим порадником буде наше чуття, інтуїція або внутрішній голос – кому як подобається – тут якраз всі перераховані вище небесні конфігурації будуть нам сприяти. Лише на одні ментальні схеми і логіку, як би привабливо вони не виглядали, покладатися зараз не варто. Також з розряду «чуття», особливо якщо це естетичне чуття – сприятливий трин Юпітера з дуже сильною Венерою, яка здатна розв’язати напружені протиріччя опозицій та квадратур учасників драми під назвою місячне затемнення.

Серія затемнення по Бернадет Бреді

Я завжди включаю її інтерпретації у свої статті про затемнення, оскільки вони часто (завжди) мають корисні підказки.
Затемненні серії 8S. Розлука і втрата. Бути розлученим. Закінчити щось, і відчувати смуток від цього завершення. Можлива фізична травма через перенапруження. Це не найкращий час для важких фізичних навантажень.

Підсумок

Отже, які настанови від небес маємо на ці дні.
Перше – покладаймося на інтуїцію. Вона зараз «правіша» за логіку. Навіть якщо відчуваємо або виявляємо речі, про які б ми не хотіли знати, які нам неприємні та які не вписуються у стандартні шаблони – вони можуть бути серйозними знаками і аргументами у складних ситуаціях, коли нам потрібно визначатись.
Друге – пригадуємо події 2015-2017 рр. Старі щоденники, архівні фото – там теж можуть бути підказки, адже вісь Риби-Діва і тоді «вступала в контакт» з нашими натальними планетами і домами карти. Дивимось, робимо висновки. Головне – не переплутати тогочасні причини з наслідками 😀
Третє – увага до стандартних правил і заходів безпеки під час фізичних навантажень.

Група ризику 
 
Більш чутливими до цього затемнення є люди зі світилами, кутами натальної карти та/або особистими планетами неподалік 26-го градусу Риб або Діви. 
Не дивлячись у натальну карту – народжені навколо дат 15 березня і 18 вересня – незалежно від часу і місця народження.

Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші